Səfirlər Fondunun yay iş səyahətləri təqaüdü

Səfirlər Fondunun yay iş səyahətləri təqaüdü (SWT) ABŞ Dövlət Departamenti tərəfindən ABŞ və digər ölkələrdən olan gənclər arasında qarşılıqlı anlaşmanı gücləndirmək və ictimai diplomatiya səylərini dəstəkləmək məqsədi ilə maliyyələşdirilir. Təqaüd, cəmiyyət qurma, media savadlılığı, hekayə izahı və mədəniyyətlərarası səriştələrlə əlaqəli bacarıqların inkişafına istək və maraq göstərən Azərbaycandan və digər seçilmiş ölkələrdən olan universitet liderləri üçün unikal bir fürsət təqdim edir.

Seçilmiş qrant alanlar ABŞ-da peşəkar təcrübə qazanacaq, İngilis dili biliklərini artıracaq və mədəniyyətlərini amerikalılarla bölüşəcəklər. Bundan əlavə, onlar Ermənistan, Azərbaycan, Bolqarıstan və Gürcüstandan olan təqaüdçülərlə birlikdə Nyu-Yorka gəldikdən sonra 3 günlük seminarda iştirak edəcəklər.

Təqaüd, Nyu-Yorkdakı açılış seminarı ilə əlaqəli aviabilet, proqram ödənişi və xərclər (yemək və yaşayış) daxil olmaqla SWT-yə səyahətlə əlaqəli bir çox xərcləri əhatə edir.

Proqram işəgötürənlə işləyərkən mənzil və yemək xərclərini, digər xərcləri və SWT-də olarkən səyahət və gəzinti xərclərini əhatə etmir.

Təcrübə

2023-cü ilin yayında Səfirlər Fondunun təqaüdçüləri universitetin yay tətilində dörd ay müddətinə ABŞ-a gedəcəklər. ABŞ-da mövsümi icmalarda ev sahibi işəgötürənlərlə tanış olacaqsınız və amerikalı həmkarlar və qonaqlarla yüksək səviyyədə qarşılıqlı əlaqədə olan mövsümi giriş səviyyəli işlərdə işləyəcəksiniz. Proqramın alıcıları gündəlik təcrübələrini bölüşərək həm ABŞ sakinləri, həm də digər beynəlxalq tələbələrlə tanış olacaq, işləyəcək, yaşayacaq və öyrənəcəklər.

ABŞ-I Araşdırın

"Summer İş səyahət" proqramı ilə 4 aya qədər işləyəcəyiniz və yaşayacağınız ABŞ-ın simvolik tətil yerlərindən birində əvvəlcədən seçilmiş mövsümi işlərə gedəcəksiz. Bütün SWT iştirakçıları iş bitdikdən sonra 30 günə qədər səyahət etmək hüququna malikdirlər.

CV-nizi yaradın, dəyərli iş bacarıqları əldə edin və qlobal liderlik bacarıqlarını inkişaf etdirin

Amerika müştəri xidməti bacarıqları, İş və Turizm İngilis dili, mədəniyyətlərarası səriştələr, tənqidi düşüncə və uyğunlaşma da daxil olmaqla köçürülə bilən bacarıqları inkişaf etdirin.

Maraqlı bir yay işi üzərində işləyin

Amerika İş mədəniyyəti ilə tanış olun və ABŞ-da qaldığınız müddətdə yaşayış və gediş haqqını ödəmək üçün maaş alın.

İşlərə qarşılama xidmətləri, qida və içki xidmətləri, əyləncə parklarında gəzinti operatorları, xilasedicilər və kurort işçiləri vəzifələri aid ola bilər. Təqaüd alanlar iş növü və yeri ilə bağlı çevik olmalıdırlar.

Müraciət tarixi: 15 dekabr 2022-ci il.

Daha ətraflı məlumat üçün müraciət edin: https://www.swtscholarships.org/.