İcbari tibbi sığorta ilə bağlı Aqrar Universitetin əməkdaşlarına ətraflı məlumat verilib

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində (ADAU) icbari tibbi sığorta ilə bağlı maarifləndirici tədbir keçirilib.

Tədbirdə İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyinin Gəncə filialının əməkdaşları, Universitet rəhbərliyi və əməkdaşları iştirak ediblər.

Agentliyin Gəncə filialının rəhbəri Kamal Həsənov çıxış edərək tədbir iştirakçılarına icbari tibbi sığorta sistemi, icbari tibbi sığorta haqları, Xidmətlər Zərfi ilə təminat verilən tibbi xidmətlər, TƏBİB-in tabeliyindəki dövlət tibb müəssisələri haqqında ətraflı məlumat verilib. Bununla yanaşı vətəndaşlara dövlət tibb müəssisələrində və Agentliyin müqavilə bağladığı özəl tibb müəssisələrində icbari tibbi sığortadan istifadə qaydaları izah olunub.

Sonda tədbir iştirakçılarının sualları cavablandırılıb.