Bir qrup fəal gənc mükafatlandırılıb

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) təşkilatçılığı ilə 5 Dekabr - Dünya Könüllülər Günü ilə əlaqədar olaraq universitetin ictimai işlərində fərqlənən tələbələrlə görüş keçirilib.

Görüşdə Universitetin Tərbiyə işləri üzrə prorektoru Aidə Qasımova çıxış edərək könüllülük fəaliyyətinin ölkəmizdə hər bir sahənin əhatə etdiyini bildirib və ictimai işlərində fərqlənən tələbələrə fəaliyyətlərində uğurlar arzu edib.

Sonra təhsil aldıqları dövrdə ictimai fəaliyyətində fərqlənən tələbələr fəxri fərmanla mükafatlandırılıb.

Bir qrup fəal gənc mükafatlandırılıbBir qrup fəal gənc mükafatlandırılıbBir qrup fəal gənc mükafatlandırılıbBir qrup fəal gənc mükafatlandırılıb