Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində vətəndaş qəbulu keçirilib

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində (ADAU) daxil olan vətəndaş, professor-müəllim heyəti və tələbələrin müraciətləri əsasında qəbul keçirilib.

Qəbulda Universitetin rektor əvəzi Zəfər Qurbanov səsləndirilən müraciətlərin hər birini dinləyərək müvafiq göstəriş və tapşırıqlar verib. Qaldırılan məsələlər əsasən işə qəbul prosesi ilə əlaqədar olub. Bildirilib ki, ixtisaslı və peşəkar kadrların işə qəbulu bu gün ali təhsil müəssisəsinin qarşısında duran vacib məsələlərdəndir. Bu proses gələcəkdə Kənd Təsərrüfatı Nazirliyinin müəyyən etdiyi işə qəbul qaydaları da nəzərə alınmaqla həyata keçiriləcək.

Sonra digər müraciətlərlə bağlı olan məsələlər dinlənilib.