ADAU Türkiyənin İqtisadi İnkişaf və Sosial Araşdırmalar İnstitutu (İKSAD) ilə birlikdə "6-cı Beynəlxalq Ərzaq, Kənd Təsərrüfatı və Baytarlıq Elmləri" üzrə beynəlxalq konfrans keçiriləcəkdir

22-23 sentyabr 2023-cü il tarixlərində Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti Türkiyənin İqtisadi İnkişaf və Sosial Araşdırmalar İnstitutu (İKSAD) ilə birlikdə "6-cı Beynəlxalq Ərzaq, Kənd Təsərrüfatı və Baytarlıq Elmləri" üzrə beynəlxalq konfrans keçiriləcəkdir.

Geniş məlumat üçün https://www.gthk.org/basvuru saytını izləyə bilərsiniz.

Özətinizi 3 sentyabr 2023 tarixinə qədər bilgi@iksadkongre.org e-mailinə göndərə bilərsiniz.

Diqqət: Konfranslara məqalə göndərməzdən öncə çıxış edə biləcəyinizdən tam əmin olmanız lazımdır. Çıxış etmək məcburidir. (Onlayn, və yaxud Canlı) Əks təqdirdə sertifikat verilmir, özet və tam mətn yayımlanmır. (Xahiş edirik konfranslarda canlı iştirak etmək istədiyinizi konfrans e-mailinə yazasınız). Çıxışlar videoqeyd edilir. Eyni zamanda məqalələrinizin tam mətni də Turnite (Plagiat) proqramında yoxlanılır.

QEYD: Konfranslar üçün yalnız aşağıdakı nömrələrə zəng etmənizi və yazmanızı xahiş edirik:

“İKSAD Azərbaycan” Başkanı Dr. Əlvan CƏFƏROV: Tel.:/Whats: +994 77 331 98 24;

Koordinator, Jalə Rüstəmova: Tel.:/Whats: +994 77 377 76 22;

Koordinator, Əfsanə Qurbanova: Tel.:/Whats: +994 51 541 86 80;

Koordinator: Nihad Cəfərzadə Tel.:/Whats: +994 51 405 80 25.