ADA Universitetinin əməkdaşları ADAU tələbələri ilə görüşüb

Azərbaycan Diplomatiya Akademiyasının (ADA) bir qrup əməkdaşı Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) ingilis dilində təhsil alan tələbələri ilə görüşüb.

Görüşdə ADA Universitetinin Kənd təsərrüfatı və qida elmləri fakültəsinin dekanı Matteo Vittuari, fakültənin əməkdaşları - professor Saidə Əliyeva, Asəf Ömərov, Sahil Quliyev, Tələbə qəbulu şöbəsinin əməkdaşları - Aytəkin Hüseynova və Səltənət Məmmədova iştirak ediblər.

Çıxış edən Matteo Vittuari və Saidə Əliyeva yeni açılan Kənd təsərrüfatı və qida elmləri fakültəsi və qəbul proqramları barədə tələbələri ətraflı məlumatlandırıb.

Daha sonra Aytəkin Hüseynova tələbələrə ADA Universitetində tədris olunan magistr proqramları barədə məlumat verib.

Sonda tələbələrin sualları cavablandırılıb.