Türkiyənin Gəncədəki Baş Konsulu ADAU-da keçirilən seminarlarda iştirak edib

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti (ADAU) ilə Türkiyənin Ege Universiteti arasında həyata keçirilən beynəlxalq ikili diplom proqramı çərçivəsində ADAU-ya dəvət olunan Ege Universitetinin professor-müəllim heyəti tərəfindən təhsilin keyfiyyətini təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə seminarların keçirilməsi prosesi yenidən start götürüb.

Proqram çərçivəsində növbəti seminarlar Ege Universitetinin əməkdaşları Doç. Dr. Tuncay Günhan tərəfindən “Makinalı Süt Sağım Ve Toplama Sürecinde Buhar Jeneratörlü Dezenfeksiyon Uygulamasının Çiğ Sütteki Bakteri Yüküne Etkisi” və Prof. Dr. Vedat Demir tərəfindən “Damla Sulama ve Sistemin Başarısında Etkili Bazı Noktalar” mövzusunda keçirilib.

Seminarlarda Türkiyənin Gəncədəki Baş konsulu Rəcəp Öztop, ADAU-nun akademik heyətinin üzvləri və tələbələr iştirak ediblər.

Sonda iştirakçıları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.