Tələbələrlə növbəti görüş keçirilib

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) 2 saylı Tələbə evinin akt zalında bir qrup tələbə ilə görüş keçirilib.

Çıxış edən Universitetin rektoru Zəfər Qurbanov bildirib ki, görüşün məqsədi tələbələrin fikir və təkliflərini dinləməkdir. Həmçinin, o, tələbələrə Universitetdə görülən işlər, yeniliklər və hədəflər barədə məlumat verib.

Sonra müxtəlif mövzular üzrə tələbələrin təklif və ideyaları dinlənilib, sualları cavablandırılıb.

Tələbələrlə növbəti görüş keçirilibTələbələrlə növbəti görüş keçirilibTələbələrlə növbəti görüş keçirilib