Təhsilin keyfiyyətini təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə növbəti seminar Aqrar iqtisadiyyat fakültəsində keçirilib

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti (ADAU) və Türkiyənin Ege Universiteti arasında həyata keçirilən beynəlxalq ikili diplom proqramı çərçivəsində ADAU-ya dəvət olunan Ege Universitetinin professor-müəllim heyəti tərəfindən təhsilin keyfiyyətini təmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə universitetin fakültələrində seminarlar davam edir.

Proqram çərçivəsində növbəti seminar ADAU-nun Aqrar iqtisadiyyat fakültəsində Ege Universitetinin professoru Cihat Günden tərəfindən “Davranışsal İçgörü Kullanarak Politika Tasarımı” mövzusunda təşkil olunub.

Seminarda Aqrar iqtisadiyyat fakültəsinin bir qrup professor-müəllim heyəti və tələbələri iştirak ediblər.

Sonda tədbir iştirakçılarını maraqlandıran suallar cavablandırılıb.