StartapFest layihəsi uğurla finala doğru addımlayır

Asiya İnkişaf Bankı, NewSpace şirkəti və ADAU təşkilatçılığı ilə icra olunan StartapFest layihəsi çərçivəsində 2023-cü ilin aprel ayının 1-30 arasında hər həftə sonu Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində təlimlər təşkil olunub.

StartapFest layihəsində Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti, Azərrbaycan Texnologiya Universiteti və Gəncə Dövlət Universitetinin tələbələri iştirak edir. Layihənin təlim prosesini Azərbaycanda tanınmış mentorlar icra ediblər. Yekunda ilk 3 yerə çıxan komandalara mükafatlar və səfərlər təşkil olunacaq. Hazırda layihəyə qoşulan 10 komanda müxtəlif sahələr üzrə yarışırlar. ADAU-nun 5 komandası hazırda seçilən layihələr arasındadır. 2023-cü il 15 may tarixində saat 9:30-da Fikrət Əmirov adına Gəncə Dövlət Filarmoniyasında Startupfest Gəncə müsabiqəsinin final tədbirində baş tutacaqdır.