Aqrar Universitetdə növbəti “Tələbə məmnuniyyət” sorğusu keçirilir

Beynəlxalq təcrübəyə əsaslanaraq Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində tədrisin, maddi-texniki təchizatın, tələbələrin asudə vaxtının səmərəli təşkilinin mövcud vəziyyətini qiymətləndirmək və bunun əsasında daha uyğun tədbirlər həyata keçirmək məqsədilə tələbələr arasında  online  formada “Tələbə məmnuniyyət sorğusu” keçirilir. Dünyanın aparıcı ali təhsil müəssisələrində geniş yayılan bu təcrübə təhsilin idarə edilməsi prosesində tələblərin rəy və təkliflərinin maksimum dərəcədə nəzərə alınmasında, idarəetmə qərarlarının səmərəliliyinin yüksəldilməsində mühüm rol oynamaqla, universitetlərin beynəlxalq akkreditasiyası prosesində əsas göstəricilərdən biri kimi qəbul olunur.

2014/2015-ci tədris ilində tələbələri arasında aparılan sorğunun nəticələri professor-müəllim və tələbə heyətinin iştirakı ilə universitetin Elmi Şurasında geniş müzakirə edilib. Müzakirənin nəticəsi olaraq tələbələrimizin universitetdən məmnunuluq səviyyəsinin yüksəldilməsi üçün qərarlar da qəbul edilib.

Universitetin tələbələri 20 may 2016-cı il tarixdə keçirilən növbəti sorğuda iştirak etməklə  tədrisin keyfiyyətinin yüksəldilməsi, maddi-texniki bazanın möhkəmləndirilməsi, asudə vaxtın səmərəli təşkili, bütövlükdə tələbələrin universitetdən məmnunluqlarının artırılması məqsədilə vacib qərarların qəbul edilməsinə  yaxından köməklik göstərmiş olacaqlar.