ADAU-da əczaçılığın inkişafına dair təlim təşkil olunub

20 noyabr tarixində Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) dəstəyi “Əczaçılar Klubu” İctimai Birliyinin təşkilatçılığı ilə əczaçılığın inkişafına dair təlim keçirilib.

Universitetin 2 sayılı Tələbə evində təşkil olunan təlimdə ADAU-nun rektoru, AMEA-nın müxbir üzvü, professor İbrahim Cəfərov, Baytarlıq təbabəti fakültəsinin dekanı, professor Famil Nəsibov, Əczaçılıq kafedrasının müdiri, dosent Mahrux Nağıyeva, “Əczaçılar Klubu” İB-nin nümayəndələri, “Servier” şirkətinin Azərbaycan üzrə Tibbi Nümayəndəsi Nurlana Orucova və universitetin professor-müəllim heyəti iştirak ediblər.

Sonda təlimdə iştirak edən tələbələrə sertifikatlar təqdim edilib.

ADAU-da əczaçılığın inkişafına dair təlim təşkil olunubADAU-da əczaçılığın inkişafına dair təlim təşkil olunubADAU-da əczaçılığın inkişafına dair təlim təşkil olunub