Rektor İbrahim Cəfərov qızıl medalla təltif edilib

Universitetimizin rektoru, AMEA-nın müxbir üzvü, professor İbrahim Cəfərov  Qazaxıstanda "Aqrar elm, təhsil və istehsalatın inkişafına töhfə"yə görə mükafatlandırlıb.MDB aparıcı aqrar universitetlərinin Rektorlar Şurasının 15-16 iyun 2018-ci il tarixlərində Qazaxstanın Almatı şəhərində yerləşən Qazaxstan Milli Aqrar Universitetinin bazasında Şuranın yaradılmasının 15 illiyi ilə əlaqədar keçirilən yubiley iclasında universitetimizin rektoru, AMEA-nın müxbir üzvü, professor İbrahim Cəfərov MDB-nin aparıcı aqrar universitetlərinin Rektorlar Şurasının təkmilləşdirilməsi, ali və doktorantura təhsilinin inkişafı, beynəlxalq elm-tədris məkanına inteqrasiyasını genişləndirmək, dostluqvə əməkdaşlığı möhkəmləndirmək yolunda xüsusi xidmətləri və fərdi töhfələrinə görə "Aqrar elm, təhsil və istehsalatın inkişafına töhfə"yə görə qızıl medalla təltif olunmuşdur.
Təbrik edirik!