Şandun əyalətində Çinin və beş Mərkəzi Asiya ölkələri arasında bağlanılacaq olan Aqrotexniki əməkdaşlıq forumuna dəvət

Bu ilin May ayında Pekin şəhərində keçiriləcək olan “ Bir Kəmər və bir Yol” beynəlxalq əməkdaşlıq forumu,bizim ölkənin və Mərkəzi Asiya ölkələrinin arasında bağlanmış olacaq aqro texniki əməkdaşlığın inkişafı məqsədi ilə, Akademiyamız cari ilin İyun ayında Çinin Şandun Əyaləti və Mərkəzi Asiyanın beş ölkəsi arasında bağlanacaq olan Aqrotexniki əməkdaşlıq Forumunu Çzinan şəhərində keçirtmək niyyətindədir.Biz xüsusilə sizi Foruma dəvət edirik.

1. Təşkilatçı Forum

Şandun Əyalətinin Kənd Təsərrüfat Akademiyası və Sinçzyan-Uyğur muxtar rayonu Kənd Təsərrüfat Akademiyası.

2. Forumun  Mövzusu

Qarşılıqlı təkmilləşmiş əməkdaşlıq, birgi istifadə, birgə yaradıcılıq və qarşılıqlı fayda.

3. Keçirilmə vaxtı

İyunun 2- dən 31-ə dək, Forum müddəti 8 gün,gəlmə,getmə və tipik bazasına baxış.

4. Keçirilmə yeri

Şandun əyalətinin Çzinan şəhərində Nançzyao oteli ( No.2, Ma’anshan pros., Shizhong Rayonu, Jinan, tel: 0531-85188982)

5. Forumun iştirakçıları və miqyası

Mərkəzi Asiyanın 5 ölkəsindən (Qazaxstan, Özbəkistan, Türkmənistan, Tacikistan və Qırğızıstan) gələn təxminən 20 xarici qonaq, hansılar ki , kənd təsərrüfat müəssisələrinin, universitetin rektorları, tanınmış mütəxəssislər və digər məhsul şəxslərdir.

Çinin iştirakçıları elm və texnika nazirliyinin beynəlxalq əlaqələr şöbəsinin əməkdaşları , kənd təsərrüfat nazirliyinin beynəlxalq əməkdaşlıq şöbəsi,beynəlxalq əməkdaşlıq şöbəsi və Çin kənd təsərrüfatı akademiyasının xarici tədqiqatlar mərkəzi, Mərkəzi Asiya(CARECİ) və (FAO)regional iqtisadi əməkdaşlıq institutunun məmurlarıdır.Şandun Əyalətinin Hökümət təmsilçiləri, Şandun Əyalətinin hökümətinin xarici işlər dəftərxanasının və əyalət hökümətinin digər müvafiq idarələrinin, aqronom institutları, Şandun Əyalətinin və Sinçzyan-Uyğur muxtar rayonunun dövlət müəssiəsiləri və tanınmış müəssisələridir.İlkin məlumatlara görə Forumda 120 nəfərdən çox nümayəndə iştirak edəcəkdir.

6. Gündəlik

İyunun 24- dən 25-ə dək Forum iştirakçılarının qeydiyyatı

26 İyun –Açılış mərasimi, dəvət olunmuş məruzə və elmi məruzə

27 İyun – Texniki baxış

İyunun 28-dən 31-ə dək iştirakçıların gedişi

Qonaqların beynəlxalq nəqliyyata  xərci, Forum müddəti zamanı Çzinan şəhərində yemək və yaşayış xərcləri və digər xərclər Şandun Əyalətinin Kənd Təsərrüfat tərəfindən ödəniləcəkdir.Yuxarıda qeyd edilən beynəlxalq nəqliyyat ekonom-klassdır.(sinif)

Ümid edirik ki, öncədən bu işlərin təşkili üçün və qonaqpərvərliklə yerləşdirməmiz üçün ən qısa zamanda sizdən cavab alacağıq.

7. Əlaqələndirici şəxslər

Cənab Wang Jianghui, tel.:  +86-531-83179225 , 15905312198, jhw-009@163.com

Cənab Xu Yao,               tel.:  +86-991-4502272, 13999859158,   342857604@qq.com