Xocalı soyqırımının iyirmi doqquzuncu ildönümünün keçirilməsi barədə

Xocalı soyqırımının iyirmi doqquzuncu ildönümünün keçirilməsi barədə

Azərbaycan Respublikasının Təhsil Nazirinin 10.02.2021-ci il tarixli F-42 nömrəli əmrinə əsasən

Xocalı soyqırımının iyirmi doqquzuncu ildönümünün Universitetdə keçirilməsi məqsədilə

ƏMR EDİRƏM

1. Fakültə dekanlarına tapşırılsın ki, 2021-ci il fevralın 26-da ilk dərslərin  Xocalı soyqırımına həsr edilmiş xüsusi dərslər keçirilsin.
  2. Fakültə dekanlarına tapşırılsın ki, ictimai təşkilatlarla birlikdə karantin rejiminin tələblərini  nəzərə almaqla Xocalı soyqırımına həsr olunmuş onlayn tədbirlər keçirilsin.
  3. Fakültə dekanlarına tapşırılsın ki, ctimai təşkilatlarla birlikdə  Xocalı faciəsi’nə dair virtual rəsm müsabiqəsi və sərgisi təşkil edilsin.
  4. Əmr Universitetin internet səhifəsində yerləşdirilsin.
  5. Ümumi şöbə (V.Hüseynova) əmrin çoxaldılaraq müvafiq struktur bölmələrə göndərilməsini təmin etsin.
  6. Əmrin icrasına nəzarət tərbiyə işləri üzrə prorektor A.Qasımovaya həvalə edilsin.

ƏSAS: tərbiyə işləri üzrə prorektor A.Qasımovanın təqdimatı.

R a z ı l a ş d ı r ı l m ı ş d ı r:

Tərbiyə işləri üzrə prorektor                    A.Qasımova

Baş hüquqşünas                                      T.Rzayeva